Pris: 310,00DKK
Excl. moms: 248,00DKK
På lager

MulighederA

-
+

Stribet poncho

Stribet poncho

Lækker poncho, som egner sig godt til indendørs brug over fx en langærmet skjorte eller trøje eller udenfor en forårs- eller sommerdag. Hvis du vælger Deluxe Strikkekit - får du alt, hvad du har brug for fra start til slut af garn, en god rundpind, 4 maskemarkørere, nål og opskrift. Alternativt kan du vælge Strikkekit Standard, som består af opskrift og garn. Du vælger naturligvis selv blandt vores mange flotte farver lamauld.

Opskriften til denne poncho er super nem at følge, da vi i alle vores strikkeopskrifter tager meget hensyn til begynderstrikkere. Du får ikke uforståelige forkortelser, men mange billeder af processen trin for trin og henvisninger i alle opskrifter til små strikkefilm på www.strikbar.dk. Ponchoen strikkes på rundpind str. 5,5 i Lamauld.

Ponchoen strikkes oppe fra og ned og opskriften er til størrelse S/M og L/XL. Den stribede poncho har 2 stjerner i sværhedsgrad.

Ponchoens hals er strikket i dobbelttråd, så den får et flot, tykt look og varmer dejligt. 

Garnforbruget er 7 nøgler til en S/M og 8 nøgler til en L/XL.

OBS! Ønsker du at strikke din poncho i færre farver, fx. bundfarve, kantfarve og blot 2 stribefarver, skrive det da venligst i "Kommentar til ordren" på betalingssiden.

 

Skriv en anmeldelse

Obs: HTML er ikke oversat!
Dårlig God