Pris: 48,00DKK
Excl. moms: 38,40DKK
På lager

MulighederA

-
+

Uld vest baby

Nem babystrik

Til denne baby uldvest får du én af de allernemmeste opskrifter fra Strikbar - og så er det en GRATIS opskrift ved køb af strikkekit. Opskriften i strikkekittet består endda af to opskrifter og du kan derfor selv vælge, hvilken vest, du synes bedst om. 

I vores strikkekit deluxe er alt hvad du behøver for at strikke en skøn, lille uld vest til baby i størrelse 3-6 måneder. Vesten kan maskinvaskes på uldprogram.

Der bruges et nøgle Yakuuld og strikkepinde i str. 3.

Bliv guidet igennem strikkeprocessen af de mange fotoillustrationer i opskriften og hjælpevideoer på strikbar.dk. Du får i deluxeudgaven udover den udførlige opskrift og lækkert uldgarn i gode farver, også strikkepinde og stoppenål, så vesten kan syes sammen i siderne. Standardudgaven er med garn og opskrift.

Dette strikkekit er perfekt til barselsgave, eller hvis du selv vil strikke gaven til den nyfødte baby. Absolut begyndervenlig strik. Meget nemt at gå til. Sværhedsgraden er 1 stjerne - det bliver ikke meget nemmere end dette - og alligevel bliver resultatet så flot!

Nu er det bare op til dig at vælge mellem de flotte farver, der findes - og så vælge hvilken af de to modeller, du synes bedst om. Begge opskrifter følger med strikkekittet på uldvest.

Skriv en anmeldelse

Obs: HTML er ikke oversat!
Dårlig God