Pris: 48,00DKK
Excl. moms: 38,40DKK
På lager

MulighederA

-
+

Babyundertrøje i yakuuld

Med dette strikkekit fra Strikbar kan du strikke en dejlig blød undertrøje til baby - måske babys første stykke tøj, der skal med på fødegangen?! Den lækre undertrøje kan følge baby de første seks måneder af livet, da undertrøjen er strikket i ribstrik og derfor kan vokse med babyen. I strikkekittet deluxe finder du ALT hvad du skal bruge: blødt yakuuld, udførlig opskrift (!!), strikkepinde, fin knap af kokosnød, synål, stoppenål, tråd. Opskriften er godt illustreret med billeder af hele strikkeprocessen fra start til slut. I strikkekit standard finder du garn og opskrift. I begge kits får du opskriften gratis med. Strikkes på pinde str. 3.

Babys første undertrøje er i størrelsen 0-6 måneder. Sværhedsgraden på opskriften er 2 stjerner, hvilket vil sige, at det absolut er en opskrift for nybegynderen og den let øvede strikker. Det bruges kun et nøgle garn til babyundertrøjen. Undertrøjen kan sagtens vaskes i maskinen ved 30 grader.

Undertrøjen til baby er nem at strikke. Du behøver ikke strikke jævnt for at få et flot resultat i det lækre garn. Det er et godt begynderprojekt til en kommende eller nybagt mor, der vil elske at have det skønne garn i hænderne, akkurat som baby vil elske at have resultatet på kroppen.

Kittet er perfekt som barselsgave - eller strik det selv og giv undertrøjen som barselsgave:)

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en anmeldelse

Obs: HTML er ikke oversat!
Dårlig God