Pris: 36,00DKK
Excl. moms: 28,80DKK
På lager

MulighederA

-
+

Babyvest bomuld

Baby strik vest er et klassisk og sikkert hit til baby, uanset om det er en lille pige eller en lille dreng. Vores babyvest i ribstrik kan de små passe i lang tid, da vesten giver sig løbende. Denne babyvest er et godt projekt for nybegynderen eller den let øvede strikker at begive sig ud i. Du starter stille og roligt ud med at strikke retmasker, for lige så stille at lære flere forskellige teknikker undervejs - forklaret med almindelige ord og illustreret med fotos og videoer.

Med et strikkekit fra Strikbar kan du strikke den lækreste lille babyvest i den dejligste Pima Bomuld. I strikkekit deluxe finder du både en udførlig opskrift, der ikke benytter sig af svært strikkesprog, men forklarer så man kan forstå det, skønt garn i mange flotte farver, gode bambusstrikkepinde, to knapper af lyst træ eller i mørk kokos (vælg selv), maskeholder/sikkerhedsnål, sytråd og nål -  du får altså alt hvad du skal bruge! Herefter er det bare at kaste sig ud i det...og nyde det. I strikkekit standard finder du garn og opskrift. Opskriften på babyvest fra Strikbar er gratis, når du køber et strikkekits - standard eller deluxe.

Opskriften i dette strikkekit er i størrelserne 3 måneder, 6 måneder, 9 måneder og 12 måneder. Måske bliver du bidt af at strikke denne opskrift, så du senere bare bestiller garn og knapper til din næste vest til baby...

Babyvestens sværhedsgrad er 2 stjerner. Den anbefales derfor til begyndere udi strikningen og også til strikkere, der har en smule strikkeerfaring.

Du har blot brug for et enkelt nøgle garn til str. 3 og 6 mdr. og to nøgler til str. 9 og 12 mdr. Strikkes på pinde i str.3.

Vesten kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader - og den fine bomuld holder farven og blødheden vask efter vask. Se eventuelt alle farverne i Pimabomuld her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en anmeldelse

Obs: HTML er ikke oversat!
Dårlig God