Pris: 200,00DKK
Excl. moms: 160,00DKK
På lager

MulighederA

-
+

Poncho i perlestrik

Strik poncho

I dette strikkekit fra Strikbar kan du finde alt til at strikke en varm, åndbar, trendy poncho. Det er nemt at strikke ponchoen, der er strikket i perlestrik og har en flot struktur. I den gratis opskrift forklares det meget tydeligt, hvad du skal gøre og hvordan. Dette illustreres med billeder - og der er også i opskriften links til videoer på hjemmesiden. Ponchoen har sværhedsgraden 1 stjerne, da den er meget nem at strikke - også for nybegyndere!

I strikkekit deluxe får du lækkert garn, 5 nøgler Lamauld, der er dejligt at arbejde med - og da det strikkes på tykke pinde, går det hurtigt fremad. I kittet findes også de fine strikkepinde i den størrelse, du får brug får (pind 6), ligesom der er en nål til at sy ponchoen sammen med og selvfølgelig en opskrift. I standard strikkekittet er det lækre garn, Lamaulden, og opskriften. I begge kit følger opskriften gratis med!!!

Lamaulden har en isoleringsevne, der gør, at du ikke kommer til at fryse, ligesom ulden fra lama ikke klør mod halsen.

Ponchoen findes i to størrelser, der begge er beskrevet i samme opskrift. Størrelserne er S/M og L/XL.

Ponchoen er god alle årstider. Om vinteren kan den bruges i stedet for et halstørklæde, forår og efterår kan den nogle dage erstatte eller supplere jakken - og om sommeren er den god over den tynde sommertrøje om aftenen. Du kommer til at bo i din poncho:)

Måske du tænker, du vil strikke en poncho til en veninde, din datter eller mor? Regn med selv at blive så glad for ponchoen, at du må strikke to, hvis een skal gives væk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en anmeldelse

Obs: HTML er ikke oversat!
Dårlig God